Warning: The magic method Footer_Putter_Plugin::__wakeup() must have public visibility in /customers/b/7/b/hannevedsted.dk/httpd.www/wp-content/plugins/footer-putter/classes/class-plugin.php on line 70 Det siger kursisterne - Hanne Vedsted

Det siger kursisterne

jul 14, 2016 |

”Dette er langt fra et ordinært mindfulness kursus. For mig er det kun en begyndelse.”

”I forhold til alt det med at sætte grænser og passe på sig selv – det er så svært, men det her har hjulpet mig på vej i den rigtige retning.”

”Kurset og øvelserne er udfordrende, – men der er guld og frihed for enden af tunnellen.”

”Hvis bilen punkterer, ja så kommer man for sent. Men hvis kroppen siger fra, så presser man sig selv til det yderste for ikke at fremstå som ’sær’. Det er slut nu, for jeg har erfaret, der findes en anden vej. – Tak!”

”Har kunnet trappe meget ned på min smertestillende medicin. Jeg er bare så glad, fordi jeg kom med på kurset i MSC.”

Citater anonymiseret aht. kursisternes privatliv.    

Posted in: Videnskab

Comments are closed.